13 Kebaikan mealshakes untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu 

on Sunday, 12 November 2017

Salam sejahtera semua pengunjung blog yang budiman. Doa saya agar anda semua sihat bahagia bersama keluarga tersayang. 

Kali ni saya mau kongsikan kepada anda khususnya para ibu tentang vitamin untuk si kecil anda. Entri kali ni saya kongsikan 1 vitamin iaitu MEALSHAKES. Akan datang, saya kongsikan pula vitalea for children, omega guard dan vitamin C.


πŸŽ€1⃣3⃣Kebaikan mealshakes untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu adalah:

Kurangkan Ekzema
1⃣Untuk tumbesaran

2⃣Untuk perkembangan Minda

3⃣Untuk tingkatkan selera makan anak

4⃣Untuk anak kekal aktif

5⃣Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak

6⃣Meningkatkan berat badan anak

7⃣Membantu anak fokus dalam pelajaran

8⃣Membantu kurangkan kekerapan asthma

9⃣Mengatasi masalah sembelit pada anak

πŸ”ŸSupplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1

1⃣1⃣Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti

1⃣2⃣Ambil semasa sarapan@bersahur meningkatkan kecergasan seawal pagi

1⃣3⃣Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu

✅MealShakes juga boleh diminum seisi keluarga kerana sumber yang kaya dengan fiber, protein dan kalsium, rendah glisemik dan lemak,
lengkap dengan protein dan 24 jenis vitamin penting dan mineral.

🍦Serta rasa french vanila yang sedap

Hubungi saya

Tong mealshakes dengan berat 544gram

Customer saya yang nak mealshakes untuk anak sembelit

Di bawah ini adalah beberapa testimoni pengguna mealshakes untuk kanak-kanak.

Testimoni 1: Sembelit anak hilang selera makan bertambah

Testimoni 2: Hilang sembelit anak
Testimoni 3: Membantu kanak-kanak yang ada masalah ekzema
Testimoni 4: Mealshakes tambah selera makan anak
Testimoni 5: Mealshakes tingkatkan imun sistem anak. Perlindungan jangkitan selesma dan batuk serta demam

Semoga perkongsian saya ini dapat membantu ibu-ibu di luar sana yang masih mencari-cari vitamin atau supplemen untuk anak-anak baik untuk yang mau tambah selera anak, ada masalah sembelit anak, anak sering sakit, mahupun yang ada masalah ekzema dan banyak lagi lah.


Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik


===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan


http://dettismuslin.blogspot.my


Read more...

Kenapa saya wajib ambil ALFALFA setiap hari

on Friday, 10 November 2017

Kisah Raja Segala Tumbuhan

Selepas sarapan inilah yang saya makan sama-sama dengan vitamin lain. Carotomax, vitamin C, B Complex, Vitalea dan Lecithin. Alfalfa ni dipanggil herba moden. Raja segala tumbuhan sebab akarnya yang paling panjang  sampai 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi.

Alfalfa saya WAJIB ambil setiap hari:
Kenapa saya wajib ambil ALFALFA setiap hari? SEBAB ALFALFA ...

1)Tolong cuci hati, darah dan usus.

2) Tolong singkirkan lemak dan kolestrol.

3) Tolong lawan kanser.

Ada banyak lagi kelebihan ALFALFA ni tau..hah...kalau nak tahu banyak lagi tentang ALFALFA dan anda nak harga murah macam saya. Jadilah Ahli Shaklee dan makan Alfalfa sendiri barulah anda sendiri yang akan rasa kesannya.

Dengar cerita orang ni tak sama dengan kita makan sendiri kan.

#AlfalfaComplex

Kombinasi vitamin untuk masalah resdung / allergic / kulit sensitif / buang toksin

Kombinasi vitamin untuk yang nak kurus / nak kulit cantik

Kombinasi super vitamin untuk masalah resdung / alergi / asma / alahan habuk / hidung berair dan untuk tingkatkan antibodi


Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com
IG : missdettis
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my
Read more...