Kenal dan Tahu Manfaat Phytocol-ST

on Saturday, 18 July 2020

🌹SAYANGI KESIHATAN cintai detik kehidupan🌹

Mari berkenalan dengan satu lagi vitamin yang ada dalam Shaklee iaitu Phytocol-ST.

Apa yang anda kena tahuπŸ‘‡
🌺Sterol dan stanol tumbuhan adalah sebatian semula jadi yang ditemui dalam tumbuhan, buah, sayur dan bijian. Kajian menunjukkan bahawa apabila ditambah kepada pemakanan sihat, boleh memberi manfaat kepada kesihatan anda.

...dan berita baiknya adalah dalam Shaklee, kita ada Phytocol-ST πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

πŸ‘‰Phytocol-ST diperbuat daripada gabungan sterol dan stanol.

πŸ‘‰Phytocol-ST membekalkan 2,000mg sterol dan stanol tumbuhan setiap hari.


πŸ‘‰Sebotol Phytocol-ST mengandungi 120 tablet sangat berbaloi untuk pelaburan kesihatan.

 Sebotol Phytocol-ST mengandungi 120 tablets berbaloi untuk pelaburan kesihatan

 Ramuan setiap tablet phytocol ST

Phytocol ST baju lama

Phytocol ST dengan packaging baru

Testimoni pengguna phytocol-ST



Phytocol ST

Antara produk yang sangat bagus untuk mengawal kolestrol dalam saluran darah. Phytocol ST juga diciptakan khas untuk mencegah kolesterol jahat dari melepasi dinding perut dan masuk ke dalam saluran darah dalam tubuh badan kita.


Semoga perkongsian saya ini bermanfaat kepada anda terutamanya yang bagi anda yang ingin menjaga kesihatan..yang pentingkan kesihatan 😊😊
------------------------------------------------------
🌺SIHAT ITU NIKMAT 🌺

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/

Taip ke 019 8968008
Atau klik ja link di bawah untuk wasap πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60198968008

Kalau korang mau cuba beli pada harga ahli boleh klik link di bawah πŸ‘‡
https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1148516

Mau menjana pendapatan?
Mau income lebih?
Jom Sihat dan Berjaya, sertai team kami.
Saya akan bimbing anda dan ada leader yang akan support untuk berjaya dalam bisnes Shaklee ni.


COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee seluruh Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Pengedar Shaklee Beluran, Pengedar Shaklee Telupid, Pengedar Shaklee Ranau, Pengedar Shaklee Tenom, Pengedar Shaklee Lahad Datu, Pengedar Shaklee Tawau, Pengedar Shaklee Kinabatangan, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Pengedar Shaklee Kota Belud, Pengedar Shaklee Papar, Pengedar Shaklee Tuaran, Pengedar Shaklee Tamparuli, Pengedar Shaklee Beaufort, Pengedar Shaklee Kota Marudu, Pengedar Shaklee Tambunan, Pengedar Shaklee Kuching, Pengedar Shaklee Bintulu, Pengedar Shaklee Miri, Pengedar Shaklee Sibu,

PENAFIAN :

Produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
------------------------------------------------------

Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini dengan HARGA HEBAT & MENJIMATKAN?
Sila hubungi saya segera.

Perunding Vitamin Anda : Dettis Muslin
Pengedar Sah Shaklee Sandakan, Sabah, Malaysia
Shaklee ID [ No : 1148516 ]
πŸ“± : +0198968008
Email : dettis2016@gmail.com
Fb: dettismuslin
Fb page: jom sihat cantik
IG: missdettis

------------------------------------------------------

Read more...

Siapa Perlukan Vitamin C dalam Dos yang Banyak

on Wednesday, 13 May 2020
Salam semua. Selamat datang ke blog saya. Terima kasih sudi bertandang 😊 😊😊.

Baiklah, kali ini saya nak kongsikan pula tentang vitamin C. Saya fokuskan kepada siapa yang perlukan vitamin C dalam dos yang banyak. Semoga perkongsian saya bermanfaat kepada anda.

SIAPA PERLU VITAMIN C DALAM DOS YANG BANYAK?

1. PEROKOK TEGAR
Asap rokok memusnahkan vitamin C dengan cepat. Perokok tegar perlukan vitamin C untuk membersihkan darah daripada logam berat dan untuk mengelakkan kerosakan buah pinggang.

2. INDIVIDU YANG HIDUP DALAM KALANGAN PEROKOK
Kajian menunjukkan perokok pasif (seperti kebanyakan kita) memerlukan lebih banyak vitamin C.

 3. PESAKIT KENCING MANIS
Pesakit kencing manis perlukan vitamin C untuk menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah darah daripada menjadi keras bagi mengelakkan strok dan jantung tersumbat.

 4. INDIVIDU YANG ALERGIK/ ASMA
Vitamin C mampu meningkatkan antibodi. Selain itu dapat mengurangkan keradangan kulit serta mampu melembabkan kulit kering.

5. INDIVIDU YANG MEMPUNYAI ANTIBODI YANG LEMAH.
Badan yang mempunyai sistem imunisasi badan yang lemah perlukan vitamin C dengan banyak untuk melawan jangkitan kuman atau bakteria.

6. MENJALANI PEMBEDAHAN
Bagi mereka yang baru menjalani pembedahan, vitamin C membantu mempercepat baik pulih luka dan melawan jangkitan kuman.

7.  MENGALAMI 'STRESS' FIZIKAL ATAU MENTAL
Anda perlu tahu bahawa Vitamin C boleh musnah disebabkan 'stress'.

8.  WARGA TUA
Vitamin C perlu terutama jika anda juga amalkan ubat-ubatan lain.

9. MENGANDUNG ATAU MENYUSUKAN ANAK
Vitamin C banyak disalurkan kepada anak untuk perkembangan dan pertumbuhan bayi. Maka ibu hamil dan ibu menyusukan bayi kenalah mengambil vitamin C lebih banyak dari biasa.

10. MENGAMBIL PIL PERANCANG/ ANTIBIOTIK/ PAINKILLER
Ubatan ini boleh menyerap serta memusnahkan vitamin C.

 11. MENGAMBIL ALKOHOL
Pengambilan alkohol akan memusnahkan vitamin C.

Okay, sekarang anda sudah tahu siapakah golongan yang perlukan vitamin C megadose.

Cadangan saya ialah, anda amalkan makan vitamin C Shaklee yang dikenali sebagai Sustained Release Vita C Plus kerana vitamin Shaklee dijamin
SELAMAT
TERBUKTI
BERKESAN

Kajian lebih 100000 dalam setahun. Adakah company yang mampu membuat kajian seperti ini?

Ujian kawalan kualiti

Janji Dr Forrest C. Shaklee

Selamat

Semulajadi / Organik

Ada jaminan

Bagi yang belum pernah melihat vitamin C Shaklee bolehlah lihat gambar di bawah ini.
Vitamin C dari jarak jauh

Vitamin C jarak dekat supaya kamurang senang tengok

Ni kandungan dalam Vitamin C Shaklee

Hah..ada logo halal tu. So, bagi yang beragama Islam tak perlu ragu-ragu untuk makan vitamin Shaklee.

Semoga apa yang sudah saya kongsikan ini memberi ilmu dan bermanfaat untuk anda semua. Saya doakan anda semua pengunjung blog saya sentiasa sihat, bahagia dan rezeki bertambah-tambah. 😊😊😊
------------------------------------------------------

🌺SIHAT ITU NIKMAT 🌺

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/

Taip ke 019 8968008
Atau klik ja link di bawah untuk wasap πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60198968008

Kalau korang mau cuba beli pada harga ahli boleh klik link di bawah πŸ‘‡
https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1148516

Mau menjana pendapatan?
Mau income lebih?
Jom Sihat dan Berjaya, sertai team kami.
Saya akan bimbing anda dan ada leader yang akan support untuk berjaya dalam bisnes Shaklee ni.


COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee seluruh Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Pengedar Shaklee Beluran, Pengedar Shaklee Telupid, Pengedar Shaklee Ranau, Pengedar Shaklee Tenom, Pengedar Shaklee Lahad Datu, Pengedar Shaklee Tawau, Pengedar Shaklee Kuching, Pengedar Shaklee Bintulu, Pengedar Shaklee Miri, Pengedar Shaklee Kinabatangan, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Pengedar Shaklee Kota Belud, Pengedar Shaklee Papar, Pengedar Shaklee Tuaran, Pengedar Shaklee Tamparuli, Pengedar Shaklee Beaufort, Pengedar Shaklee Kota Marudu, Pengedar Shaklee Tambunan.

PENAFIAN :

Produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
------------------------------------------------------

Read more...

Sembelit dan cara mencegahnya

Salam semua pengunjung blog saya 😊 Terima kasih dan saya doakan anda semua sihat hendaknya.  
Kali ni saya akan berkongsi tentany apa itu sembelit dan cara untuk mencegahnya. Semoga perkongsian saya ni bermanfaat untuk anda semua 😊😊. Selamat membaca ya.
Apa itu sembelit?
Sembelit ialah apabila kekerapan untuk membuang air besar berkurangan dan sukar untuk membuang najis. Sembelit merupakan satu gejala, bukannya satu penyakit. Setiap orang pernah mengalami sembelit dalam kehidupan mereka dan selalunya sembelit ini disebabkan oleh amalan pemakanan yang tidak baik.
Apakah tanda dan gejala sembelit?
Biasanya gejala-gejala sembelit adalah seperti di bawah ini. Namun, setiap orang mungkin akan mengalami gejala yang berlainan seperti berikut:
  • Tidak membuang air besar beberapa hari, atau membuang najis yang keras dan kering.
  • Perut kembung, kejang atau sakit.
  • Kurang selera makan.
  • Gigi mengetap, kaki tersilang, punggung dikepit bersama, muka menjadi kemerahan apabila kanak-kanak cuba untuk menahan pembuangan najis untuk elakkan ketidakselesaan.
  • Sedikit cecair atau calitan najis lembut pada seluar dalam kanak-kanak.
Apakah punca berlakunya sembelit?
  • Kurang serat dalam diet.
  • Kurang aktiviti fizikal (terutamanya dalam kalangan warga tua).
  • Ubat-ubatan
  • Susu.
  • Sindrom gangguan semasa pembuangan air besar (Irritable bowel syndrome).
  • Perubahan dalam kehidupan yang rutin seperti mengandung, penuaan dan pengembaraan.
  • Penyalahgunaan julap.
  • Menahan untuk membuang air besar.
  • Kekurangan air.
  • Penyakit atau keadaan tertentu seperti strok.
  • Masalah dengan kolon dan rektum.
  • Masalah dengan fungsi usus (sembelit kronik yang secara tiba-tiba dan tanpa sebab.

Bagaimana mencegah sembelit?
Cara mudah mencegah sembelit adalah seperti berikut: 
  • Makan pelbagai jenis makanan. Makan banyak kekacang, bijirin penuh, buahan segar dan sayuran.
  • Minum banyak air.
  • Lakukan senaman secara berkala.
  • Jangan menahan apabila hendak membuang air besar.
Perlu diingat:
  • Tabiat membuang air besar yang normal adalah berbeza mengikut individu.
  • Sekiranya tabiat membuang air besar anda berubah, dapatkan pemeriksaan doktor anda.
Cadangan saya selain cara di atas adalah amalkan vitamin Shaklee. Tiga vitamin ini diharap dapat membantu anda yang mengalami sembelit.

Herblax

Alfalfa

Ostematrix

Apa kelebihan tiga vitamin ni? Lihat dalam gambar di bawah πŸ‘‡


Dah tau apa tiga vitamin untuk sembelit. Hah, mesti mau tau harganya juga kan 😊😊 Tak mahal pun. Memang mampu milik. Lihat gambar di bawah ni πŸ‘‡


Berbaloi kan untuk beli tiga vitamin ni. Jangan dibiarkan sembelit berpanjangan. Kena ikhtiar..hah..tunggu apa lagi?
Jom dapatkan vitamin 3 serangkai ni.

------------------------------------------------------
🌺SIHAT ITU NIKMAT 🌺

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/

Taip ke 019 8968008
Atau klik ja link di bawah untuk wasap πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60198968008

Kalau korang mau cuba beli pada harga ahli boleh klik link di bawah πŸ‘‡
https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1148516

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee seluruh Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Pengedar Shaklee Beluran, Pengedar Shaklee Telupid, Pengedar Shaklee Ranau, Pengedar Shaklee Tenom, Pengedar Shaklee Lahad Datu, Pengedar Shaklee Tawau, Pengedar Shaklee Kuching, Pengedar Shaklee Bintulu, Pengedar Shaklee Miri, Pengedar Shaklee Kinabatangan, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Pengedar Shaklee Kota Belud, Pengedar Shaklee Papar, Pengedar Shaklee Tuaran, Pengedar Shaklee Tamparuli, Pengedar Shaklee Beaufort, Pengedar Shaklee Kota Marudu, Pengedar Shaklee Tambunan.

PENAFIAN :

Produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
------------------------------------------------------

Read more...

Suplemen untuk Gastrik

on Tuesday, 5 May 2020
Salam semua pengunjung blog saya. Terima kasih sudi bertandang 😊😊. Saya doakan kesihatan, kesejahteraan, kebahagiaan dan murah rezeki kepada anda semua.

Entri kali ini saya mau berkongsi pula tentang gastrik. Pernahkah anda kena gastrik? Apakah sebab yang mungkin ada terkena gastrik ni?

Gambar: Sumber google

Secara umumnya, semua sedia maklum bahawa gastrik disebabkan oleh tabiat makan kita yang sentiasa melengah-lengahkan masa makan atau juga dek kerana terlalu sibuk dengan kerja sehingga tidak berkesempatan untuk  menjamah makanan.

Namun sebenarnya banyak lagi punca terjadinya gastrik ini. Stress melampau merupakan salah satu punca yang telah dikenalpasti punca gastrik.

Minum alkohol  dan merokok juga antara penyebab gastrik. Namun apapun penyebabnya si penghidap kenalah mengubah gaya hidup kepada yang lebih sihat.

Baiklah di sini, saya cadangkan beberapa vitamin Shaklee yang boleh membantu anda. Saya berharap perkongsian saya ni dapat membantu anda yang sedang tercari-cari..yang sedang berikhtiar untuk bebas daripada sakitnya gastrik.


Rawatlah gastrik anda secara semulajadi dengan suplemen semulajadi dari Shaklee.
ESP
Peppermint
Ostematrix
B Complex

Sebaiknya vivix dijadikan sebagai keutamaan. Boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut sesuai dengan budget anda. Gambar di bawah ini adalah vitamin asas untuk gastrik.
 Set gastrik 1

Set gastrik 2


Set gastrik 3


Okay korang dah tau apa vitamin untuk gastrik. Sekarang mari lihat pula testimoni pengguna set gastrik. Ada testimoni yang merupakan customer saya sendiri. Bila dapat berita baik gastrik dah okay, itu merupakan kegembiraan dari saya. Jadi, saya juga mau dengar berita baik dari anda semua. 
 Testimoni gastrik 1


  Testimoni gastrik 2

Testimoni gastrik 3

------------------------------------------------------
🌺SIHAT ITU NIKMAT 🌺

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/

Taip ke 019 8968008
Atau klik ja link di bawah untuk wasap πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60198968008


Kalau sahabat semua mau cuba beli pada harga ahli boleh klik link di bawah πŸ‘‡

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1148516

---

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee seluruh Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Pengedar Shaklee Beluran, Pengedar Shaklee Telupid, Pengedar Shaklee Ranau, Pengedar Shaklee Tenom, Pengedar Shaklee Lahad Datu, Pengedar Shaklee Tawau, Pengedar Shaklee Kuching, Pengedar Shaklee Bintulu, Pengedar Shaklee Miri, Pengedar Shaklee Kinabatangan, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Pengedar Shaklee Kota Belud, Pengedar Shaklee Papar, Pengedar Shaklee Tuaran, Pengedar Shaklee Tamparuli, Pengedar Shaklee Beaufort, Pengedar Shaklee Kota Marudu, Pengedar Shaklee Tambunan.

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

Agen Shaklee Anda🌹
*Dettis Muslin*

dettismuslin.blogspot.com
------------------------------------------------------

Read more...

Pengedar Shaklee Sandakan: Order Vitamin Anda

Hi semua. Salam semuanya. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke blog saya ni.

Hah hari ni saya nak tunjuk pula kotak-kotak dan vitamin yang customer saya order. Semua berpuas hati walau musim PKP sekarang ni tapi Shaklee dan GDEX tidak mengecewakan.

Cuma mungkin agak sedikit lewat seperti sebelumnya. Berkat kesabaran, syukur parcel semua sampai ke tangan customer dengan selamat.

Jadi bagi yang nak order vitamin ka..skincare ka.. homecare ka..jangan risau ya..Shaklee ada jaminan yang penting beli dengan pengedar sah shaklee. Bukannya dalam edagang pula ya sebab sebarang jualan shaklee dalam edagang tu Shaklee tidak bagi jaminan kalau sudah tamat tempoh dan sebagainya.

Belila dengan saya. Ur trusted pengedar Shaklee di Sandakan dan dan seluruh Malaysia.

Gambar-gambar di bawah ni  adalah antara kotak-kotak / vitamin yang customer order dari saya.





🌺SIHAT ITU NIKMAT 🌺

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/

Taip ke 019 8968008
Atau klik ja link di bawah untuk wasap πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60198968008

Kalau kawan-kawan mau cuba beli pada harga ahli boleh klik link di bawah πŸ‘‡

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1148516

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee seluruh Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Pengedar Shaklee Beluran, Pengedar Shaklee Telupid, Pengedar Shaklee Ranau, Pengedar Shaklee Tenom, Pengedar Shaklee Lahad Datu, Pengedar Shaklee Tawau, Pengedar Shaklee Kuching, Pengedar Shaklee Bintulu, Pengedar Shaklee Miri, Pengedar Shaklee Kinabatangan, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Pengedar Shaklee Kota Belud, Pengedar Shaklee Papar, Pengedar Shaklee Tuaran, Pengedar Shaklee Tamparuli, Pengedar Shaklee Beaufort, Pengedar Shaklee Kota Marudu, Pengedar Shaklee Tambunan.

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

Agen Shaklee Anda🌹
*Dettis Muslin*

dettismuslin.blogspot.com
Read more...

Set Prenatal Shaklee

on Wednesday, 1 April 2020
Kira² penjimatan Kak Kiah Part 1...

Saya buat pengiraan promosi April - June 2020 ni ya.

Ini pengiraan penjimatan SET PRENATAL Shaklee

SET PRENATAL Shaklee kamurang boleh lihat dalam gambar di bawah ni.

🌺 ESP
🌺 VITALEA
🌺 OMEGA GUARD
🌺 SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS🌺 B COMPLEX
🌺 OSTEMATRIX

HARGA AHLI RM487
HARGA AHLI BARU 438.30

TOTAL PENJIMATAN
➡untung diskaun produk 10%=RM48.70

➡FREE DELIVERY RM10

➡FREE MEMBERSHIP RM35

JUMLAH KESELURUHAN PENJIMATAN KAK KIAH ADALAH RM93.70.

So..tunggu apa lagi?
Buat order anda hari ini. Saya sedia membantu.

🌺SIHAT ITU NIKMAT 🌺

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/

Taip ke 019 8968008
Atau klik ja link di bawah untuk wasap πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60198968008

Kalau korang mau cuba beli pada harga ahli boleh klik link di bawah πŸ‘‡
https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1148516

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee seluruh Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Pengedar Shaklee Beluran, Pengedar Shaklee Telupid, Pengedar Shaklee Ranau, Pengedar Shaklee Tenom, Pengedar Shaklee Lahad Datu, Pengedar Shaklee Tawau, Pengedar Shaklee Kuching, Pengedar Shaklee Bintulu, Pengedar Shaklee Miri, Pengedar Shaklee Kinabatangan, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Pengedar Shaklee Kota Belud, Pengedar Shaklee Papar, Pengedar Shaklee Tuaran, Pengedar Shaklee Tamparuli, Pengedar Shaklee Beaufort, Pengedar Shaklee Kota Marudu, Pengedar Shaklee Tambunan.

PENAFIAN :

Produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


Read more...

Shaklee Sandakan: Set Prenatal Shaklee

Kira² penjimatan Kak Kiah Part 1...
Saya buat pengiraan promosi April - June 2020 ni ya.
Ini pengiraan penjimatan SET PRENATAL Shaklee
SET PRENATAL Shaklee kamurang boleh lihat dalam gambar di bawah ni.
ESP
VITALEA
OMEGA GUARD
 SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS B COMPLEX
 OSTEMATRIX
HARGA AHLI RM487
HARGA AHLI BARU 438.30
TOTAL PENJIMATAN
➡untung diskaun produk 10%=RM48.70
➡FREE DELIVERY RM10
➡FREE MEMBERSHIP RM35
JUMLAH KESELURUHAN PENJIMATAN KAK KIAH ADALAH RM93.70.
So..tunggu apa lagi?
Buat order anda hari ini. Saya sedia membantu.
🌺SIHAT ITU NIKMAT 🌺

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008
Atau klik ja link di bawah untuk wasap πŸ‘‡

Kalau korang mau cuba beli pada harga ahli boleh klik link di bawah πŸ‘‡

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee seluruh Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Pengedar Shaklee Beluran, Pengedar Shaklee Telupid, Pengedar Shaklee Ranau, Pengedar Shaklee Tenom, Pengedar Shaklee Lahad Datu, Pengedar Shaklee Tawau, Pengedar Shaklee Kuching, Pengedar Shaklee Bintulu, Pengedar Shaklee Miri, Pengedar Shaklee Kinabatangan, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Pengedar Shaklee Kota Belud, Pengedar Shaklee Papar, Pengedar Shaklee Tuaran, Pengedar Shaklee Tamparuli, Pengedar Shaklee Beaufort, Pengedar Shaklee Kota Marudu, Pengedar Shaklee Tambunan.

PENAFIAN :

Produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Read more...

Performance Drink Minuman Untuk Tenaga

on Friday, 28 February 2020
Salam semua. 
Memandangkan baru balik dari jogging di kompleks sukan terdetik mau kongsikan suplemen minuman untuk tenaga yang biasa saya minum sejak 3 tahun lalu. Bagi yang gemar bersukan memang sangat sesuailah performance drink ni.

Jogging tadi buat larian 6.01km kemudian cooling down dengan berjalan round 1 tasik kompleks sukan dan cukupkan 1km. Baru balik rumah minum...

PERFORMANCE DRINK..

Performance Drink memang memberikan kelegaan bagi yang sedang dahaga. Tambah-tambah lagi bila dibancuh dengan air sejuk memang yummy sangatla..masa dalam perjalanan tadi memang kepingin mau makan tembikai..tengah haus (air dlm botol yang dibawa ke sekolah sdh habis). Minum tadi 3 teguk air ja sepanjang larian..tapi memandangkan tidak bawa duit teruslah ke rumah.

Saya suka minum performance drink oren. Sebelum ni ada satu perisa ja. 



Sekarang dah ada perisa lime pula. So, terpulang korang suka perisa mana satu. Oren atau lime.


Selain untuk bersukan, performance drink ini juga sangat sesuai bagi mereka yang berpuasa. Bagaimana Performance Drink membantu anda bertahan ketika berpuasa? Ada 8 cara bagaimana Performance Drink ni membantu anda. Lihat gambar di atas. Maksudnya, minum perfomance drink ni akan buat korang bertenaga tau. 

Saya boleh jamin sebab saya lari marathon memang rasa perbezaan minum perfomance drink dengan tidak minum. Lebih bertenaga..


Lepas minum perfomance drink ni hilang terus  kepingin makan tembikai..

Tips kekal bertenaga: Kepada yang bersukan sepatutnya sebelum mula bersukan, kena minum perfomance drink terlebih dahulu.


PERFORMANCE DRINK MINUMAN UNTUK TENAGA / BERSUKAN.
JUGA BAIK UNTUK YANG BERPUASA.

Jom amalkan supplement yang dapat menjadikan badan kita sihat dan terhindar dari sebarang toksin.


🌺SIHAT ITU NIKMAT 🌺

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008
Atau klik ja link di bawah untuk wasap πŸ‘‡

Kalau korang mau cuba beli pada harga ahli boleh klik link di bawah πŸ‘‡

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee seluruh Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Pengedar Shaklee Beluran, Pengedar Shaklee Telupid, Pengedar Shaklee Ranau, Pengedar Shaklee Tenom, Pengedar Shaklee Lahad Datu, Pengedar Shaklee Tawau, Pengedar Shaklee Kuching, Pengedar Shaklee Bintulu, Pengedar Shaklee Miri, Pengedar Shaklee Kinabatangan, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Pengedar Shaklee Kota Belud, Pengedar Shaklee Papar, Pengedar Shaklee Tuaran, Pengedar Shaklee Tamparuli, Pengedar Shaklee Beaufort, Pengedar Shaklee Kota Marudu, Pengedar Shaklee Tambunan.

PENAFIAN :

Produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Read more...

10 Kelebihan Vitamin C Shaklee

on Thursday, 6 February 2020
Salam semua. Semoga sihat hendaknya. Terima kasih sudi berkunjung ke blog saya.

Entri kali ni saya mau kongsikan 10 manfaat vita C plus.

Manfaat Vitamin C


Selain vitamin C ni untuk imun sistem 😊😊, vitamin C juga untuk:

CANTIKKAN kulit.

Testimoni kulit cantik dengan vitamin C


Yang tengah pegnen..yang mau mual² tu. Memang sangat sesuai makan vitamin C.

Suplemen lengkap untuk ibu hamil

Yang ada jerawat² di muka..Vitamin C ni hakak memang syorkanla..



Testimoni jerawat hilang dengan vitamin C

Yang ada resdung..Gatal² itu hidung..daripada kamu asyik kuis² itu hidung bagus makan ini vitamin dulula..


Testimoni resdung hilang dengan vitamin C
Set resdung asas

Yang ada luka²..luka² terkena pisau ka..luka operate ka..memang sesuailah makan vitamin C ni.. tapi kalau luka di hati, terguris hati..vitamin C yang hakak jual ni tak dapat mau tolong ya πŸ˜‚πŸ˜‚

Luka pembedahan cepat sembuh dgn vitamin C

Yang umur makin mau dekat² golongan veteren tu.macam hakak la ba ni.bukan lagi mau dekat² tapi macam selangkah lagi veteran sudah..bagus juga untuk tolong kasi kuat itu tulang, gusi sama itu gigi. Nanti gugur sebelum masanya payah kita mau makan kuih koci. Payah mau gigit itu daging..tapi daging bukan keminatan hakak la..itu kuih koci saja.


Sakit gusi hilang dengan vitamin C

Paling hakak suka, itu selesma itu batuk sama itu demam..macam bertahun sdh hakak ni tidak makan tu ubat. Syukurla...kecuali yang tahun lalu bulan 3 ada pi jalan² kunu sana Kashmir  Ngam² tiada air panas (siapa suruh lewat mandi itu air panas ndada sudah), terpaksa juga bersiram. Sejuk ba itu air macam air terjun. Nah balik Malaysia, batuk sama selesma ba..terus makan vitamin C, garlic sama itu Nutriferon..itula yang hakak paling teruk batuk selesma sejak makan ini vitamin Shaklee..

Apa kata doktor tentang perlunya pengambilan vitamin C




Jarang demam dan kesihatan lebih baik dengan vitamin C

Nah, banyak sudah hakak tulis pasal ni Vitamin C. Memang banyak betul manfaat dia. Kalau kamu mau beli vitamin C tengok betul² itu kandungan dia a. Hakak manis ni syorkan vitamin natural punya.


Contact hakak ja ya kalau mau order. Kita online ja order kalau yang area tempat hakak ni boleh COD juga. Jangan risau. Tahun 2020 sudah ni. Tekan² ja hp ndak lama sampai sudah barang dpn rumah


🌺SIHAT ITU NIKMAT 🌺

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008
Atau klik ja link di bawah untuk wasap πŸ‘‡

Kalau korang mau cuba beli pada harga ahli boleh klik link di bawah πŸ‘‡

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee seluruh Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Pengedar Shaklee Beluran, Pengedar Shaklee Telupid, Pengedar Shaklee Ranau, Pengedar Shaklee Tenom, Pengedar Shaklee Lahad Datu, Pengedar Shaklee Tawau, Pengedar Shaklee Kuching, Pengedar Shaklee Bintulu, Pengedar Shaklee Miri, Pengedar Shaklee Kinabatangan, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Pengedar Shaklee Kota Belud, Pengedar Shaklee Papar, Pengedar Shaklee Tuaran, Pengedar Shaklee Tamparuli, Pengedar Shaklee Beaufort, Pengedar Shaklee Kota Marudu, Pengedar Shaklee Tambunan.

PENAFIAN :

Produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Read more...