Mau mulakan bisnes Shaklee

on Tuesday, 20 November 2018

Mahalkah Mau Start Bisnes Shaklee Ni?

➡️Untuk memulakan bisnes Shaklee, kita hanya perlu daftar dengan agen seperti saya dan bayar RM65 sahaja.

Atau kalau beli barang 200uv, boleh dapat keahlian tu FREE + rebate bonus 5%

Bayaran RM65 tu bukan komisen untuk saya tau. Tiada komisen untuk pendaftaran ahli baru..juga tiada HEAD HUNTING.

Nilai RM65 itu adalah untuk pembelian STARTER KIT yang penuh info produk, syarikat dan bisnes Shaklee.

➡️Murah sangat kan untuk mulakan bisnes Shaklee. Tak sampai seratus pun. Lepas tu, terpulang sama ada kita nak buat ala #dropship atau keluarkan modal sikit untuk buat stok di rumah untuk buat COD.

Tak perlu borong sebanyak-banyak produk sampai penuh bilik.

Biasanya saya akan suggest untuk beli stok based apa yang kita makan. Kita akan lebih confident nak share benda yang kita dah makan sendiri.

➡️Nak buat macam dropship pun boleh. Just ambil order customer dan buat order secara online. Guna handphone ja pun. Zaman sekarang ni budak kecik pun ada phone.  Hah, kemudian tu, Shaklee akan pos direct ke alamat customer kita. Senang kan?

➡️Kelas/training online & offline pun disediakan oleh Shaklee dan juga group.

Shaklee tawarkan 3 C yang best :
➡️ Cash
➡️ Car Bonus
➡️ Convention 5 star termasuklah Umrah

P/S : Jadi ahli bukan bermakna anda wajib menjual/bisnes. Ramai juga yang jadi ahli untuk lock dan beli pada harga agen. Siapa tak nak jimat kan πŸ˜„

Tapi kalau satu hari rasa nak tambah pendapatan, Shaklee dah buka peluang luas-luas untuk kita berbisnes. Jangan risau jual barang yang sama. Pasti ada rezeki yang Tuhan dah sediakan untuk kita. Tinggal lagi kita usaha ke arah itu.
Demand untuk kesihatan dan kecantikan sentiasa tinggi. Jadi, tak perlu risau. Yakin pasti ada yang mau.

Nak sertai team saya? Nak start bisnes? Atau nak join ahli untuk makan sendiri je tapi dapat harga agen?

Whatsapp saya direct ya ☺️
www.wassap.my/60198968008

#agenshaklee
#pengedarShaklee
#sayajualVitamin

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com?

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.com

Read more...

Kenapa perlu ambil zinc: Testimoni rambut gugur

on Sunday, 28 October 2018

Salam semua. Kali ni kita mengenal satu lagi vitamin yang ada dalam Shaklee. Vitamin dengan formulasi baru kerana sebelum ini sudah dihasilkan dan telah dijual di seluruh dunia.

Dulu namanya zinc complex ada alfalfa. Ini menyebabkan orang yang ada SLE tidak boleh makan tetapi dengan formulasi baru ini fungsinya masih sama cuma zinc plus ni semua orang boleh makan berbanding zinc yang lama.

Mari kita kenal-kenal dulu dengan zink.
Apa itu zink?
Kenapa zink sangat penting?

Penyokong Metabolik Semulajadi 

Zink adalah mineral surih yang dijumpai hampir di dalam setiap sel badan dan komponen di dalam lebih daripada 200 enzim. Sebagai sebahagian daripada tindak balas enzim, zink terlibat dalam pelbagai aktiviti biokimia termasuk pencernaan protein, metabolisme asid amino, penghasilan tenaga, metabolisme tulang, penggunaan vitamin A dan penghasilan hormon.

Zink sangat penting dalam mengekalkan fungsi badan yang betul, menyokong pertumbuhan sel untuk rambut, kuku, kulit yang sihat mempromosikan kesihatan tubuh.

Shaklee ada vitamin yang kaya dengan zink. ZINC PLUS.

Boleh dapatkan dari saya agen shaklee yang sah.

 

 Zinc Plus: Vitamin dengan formulasi baru
Apa istimewanya Shaklee ni?

Testimoni: Rambut mula tumbuh 

Testimoni: Mengurangkan rambut gugur

Mengapa mesti memilih Zinc Plus Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008 
Atau klik ja link ni untuk whatsap

http://www.wasap.my/60198968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.com

Read more...

KELEBIHAN LUMINOUS GEL OIL CLEANSER YOUTH

on Wednesday, 24 October 2018

Salam semua pembaca yang berkunjung ke blog saya. Terima kasih kerana sudi singgah 😊😊. Kali ni saya mau kongsikan tentang skincare pula. Mungkin ada yang dah tau mungkin juga ada yang belum tau tentang LUMINOUS GEL OIL CLEANSER dari YOUTH ni.

So, sekarang saya mau bagitau dengan anda semua apa yang bestnya cleanser Youth.

Apa yang best dengan Cleanser Youth ni?

CLEANSER YOUTH:-

Apa yang best lagi Cleanser Youth ni?

πŸ‘‰tidak berbuih jadi ia mengekalkan kelembapan semulajadi pada kulit wajah
πŸ‘‰bau yang natural daripada minyak avocado
πŸ‘‰lepas cuci muka kulit tak kan rasa cekang & kering
πŸ‘‰kulit wajah akan rasa lebih lembut & anjal
πŸ‘‰kulit jadi lebih cerah
πŸ‘‰jimat masa!
πŸ‘‰jimat sebab boleh guna sehingga 6-8 bulan jadi ia mengekalkan kelembapan semulajadi pada kulit wajah

Untuk pengetahuan pembaca budiman, saya dah guna Cleanser Youth ni mula bulan Mac 2018 dan sekarang masih ada cuma tinggal sedikit. Bulan depan dah kena beli ni. Saya suka sebab tidak berbuih, wangi, jimat, muka tidak kering, kulit muka jadi lembut tambah lagi jika gunakan toner kulit muka akan rasa tegang 😍😍😍

Bagi anda yang sedang tercari-cari pencuci muka semulajadi, bolehlah mencuba GEL OIL CLEANSER dari YOUTH ni. Saya guna dan saya berani syorkan kepada anda. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Bagi anda yang ingin mendapatkan 1 set skincare youth ni, ada beberapa cadangan sesuai dengan budget anda. Jadi tak payah risau kata tak cukup duit pulok. πŸ˜‚πŸ˜‚
PILIHAN 1: YOUTH BASIC SET

PILIHAN 2: YOUTH STARTER KIT

PILIHAN 3: YOUTH RENEW AND MANTAIN SET

PILIHAN 4: YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET

Anda boleh hubungi saya jika perlukan penjelasan lebat lanjut..dan sebenarnya YOUTH ada 1 lagi produk terbaru iaitu EYE TREATMENT. Saya akan kongsikan lebih lanjut dalam entri akan datang 😍😍😍


Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik


===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008
Boleh juga klik link di bawahπŸ‘‡

http://www.wasap.my/60198968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Pengedar Shaklee Beluran, Pengedar Shaklee Telupid,  Pengedar Shaklee Lahad Datu, Pengedar Shaklee Ranau, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Pengedar Shaklee Tawau, Pengedar Shaklee Kudat, Pengedar Shaklee Kota Belud, Pengedar Shaklee Kuching, Pengedar Shaklee Miri, Pengedar Shaklee Bintulu


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan


http://dettismuslin.blogspot.com

Read more...

PUNCA PENYAKIT KRONIK ZAMAN INI

Seorang saintis terkenal, Dr Lester Packer menyatakan bahawa di antara punca penyakit kronik zaman moden kini disebabkan oleh kerosakan sel-sel dan dinding pembuluh darah akibat serangan radikal bebas.

Penyakit-penyakit seperti kanser, darah tinggi, sakit jantung, strok dan kencing manis dikaitkan dengan kerosakan sel-sel oleh radikal bebas ini.

Punca radikal bebas yang tinggi adalah daripada faktor luaran seperti pencemaran air, pencemaran udara , bahan pengawet makanan, radiasi, stres, toksin, pancaran sinar ultra ungu (UV) dari matahari dan merokok.

Apabila seseorang sentiasa terdedah kepada serangan radikal bebas setiap hari selama bertahun-tahun lamanya, ia akan menyebabkan terjadinya pelbagai jenis penyakit kronik. Radikal bebas juga menyebabkan kulit menjadi kendur, berkedut, kusam, masalah pigmentasi dan kasar.

Di sinilah peranan vitamin C yang amat penting dalam jaringan antioksidan yang melindungi kulit dan tubuh manusia daripada kesan radikal bebas.

Vitamin C juga membantu untuk mengaktifkan antioksidan yang lain di dalam tubuh seperti vitamin E, N-asetil sistin, Glutathion, Co Enzim Q10 dan L-Karnitin.

Vitamin C mempunyai sifat sebagai antioksidan. Ia menunjukkan kaitan di antara pengambilan vitamin C dan mengurangkan risiko kanser seperti kanser perut, kanser paru-paru, kanser tekak, kanser pundi kencing.

Jadi amalkan vitamin C untuk rutin harian anda 😊😊😊

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik


===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008 
Atau klik ja link ni untuk whatsap

http://www.wasap.my/60198968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan


http://dettismuslin.blogspot.com

Read more...

PENGEDAR SAH SHAKLEE SANDAKAN: Kisah dia dan Esp

on Wednesday, 17 October 2018

Salam semua..ni ada saya mau sharing...

Kemarin cod 1 tong Esp d giant sandakan..ada new customer dari kinabatangan. Katanya dorang ke sandakan naik bot. 5 jam perjalanan pasal bukan juga guna speedboat. Naik bot sendiri ja tapi pendek kata mmg jauhla..terharunya saya..jauh2 di kg begitu tapi masih mcari vitamin Shaklee.

Dia ckp lagi dia mau juga peppermint cuma budget tak cukup. Saya bagi free 9 biji herblax untuk cuci. Happy betul dorang dua. Bulan depanla baru akan ambk juga peppermint tu dan terus join ahli.

Saya ada bagitau kelebihan join ahli masa kami jumpa petang kemarin untuk COD ESP. Saya bandingkan harga esp retail dan member. Dorang cakap jauh beza harga. Lebih murah. So, bulan depanla baru dapat join sebab budget tidak cukup sudah..
Kazennya pun mau beli juga tapi duit kebajikan dia blm masuk.

Sedihnya saya dengar cerita dorang ni..lepas tu saya tanya pula mcmana boleh dapat hp no saya. Dia cakap dia suka tengok2 ubat2. Google..cari2..ada terjumpa tapi d kedah. Tidak mau dia pasal 1 minggu baru sampai. Dats y dia cari pula yg sandakan. Rezeki saya sebab dia jumpa saya dlm carian google..

..yang saya kesian tu..dahla dari kg naik bot ke sandakan, naik bus lagi ke giant (6 batu dr pusat bandar). Kalaula saya tau begitu, biar saya saja ke bandar. Kesian pula dgn dorg hanya kerana 1 tong Esp😒😭. Cerita punya cerita kemarin, bot dorang ni tiada atap tau. Patutla saya tengok mukanya merah2 kena sunburn..tapi dorg datang ke sandakan bukan jugala semata2 mau ambk Esp. Ada urusan lain kali..

..dan petang tadi dalam 1.40 petang, saya kol sebenarnya mau tanya sudah start makan atau belum rupanya dorang baru ja smpai kg. Dia cakap "baru juga sampai 1 lebih..tadi pagi jalan dalam jam 7..tidur makan ja dalam bot. Tidak boleh laju sebab perahu sarat".

Insaf saya..bersyukur dengan apa yang ada. Sebab ada orang yang lebih susah dari kita.

Insaf saya...sebab mereka yang kekurangan juga sanggup melabur untuk kesihatan.

Terima kasih ya Tuhan. Dalam saya berbisnes ni, Engkau banyak mengajar saya supaya lebih sabar dan menghargai.

Kepada sahabat di luar sana yang masih tercari2 pengedar yang sah, hubungi saya untuk mendapatkan vitamin anda.



Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik


===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008


COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Sarawak, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan, Shaklee Beluran, Shaklee Telupid, Shaklee Kinabatangan, Shaklee Tawau, Shaklee Lahad Datu, Shaklee Ranau, Shaklee Kota Kinabalu, Shaklee Kudat, Shaklee Keningau


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan


http://dettismuslin.blogspot.com
Read more...

Pengedar Shaklee Sandakan: Kenapa perlu jadi ahli Shaklee?

on Sunday, 23 September 2018

Ada new customer lagi.mau set gastrik..ajak join ahli..selama ni katanya beli vitamin dgn orang lain ja..so, ambk peluang bawa dia jadi ahli. Terangkan pada dia apa yang bestnya bila jadi ahli. Boleh saja saya jual harga retail. Saya lagi dapat untung tapi saya lebih suka ajak join ahli supaya next pembelian dapat harga ahli juga. Banyak penjimatan. Shaklee juga tak pernah lupa bayar bonus kepada yang layak.

Saya akan terus berkongsi kebaikan Shaklee agar kita sama-sama akan dapat manfaat daripadanya..

...dan kita sepatutnya tanam dalam minda kita..kita amalkan makan vitamin atau supplement ni masa kita sihat. Dah juga namanya makanan tambahan. Jom kawan2😊😉😊

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia, Pengedar Shaklee Sandakan.

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

Konsultasi PERCUMA

http://dettismuslin.blogspot.com

#Vivix 
#antioksidan
#shootingstarsteam 
#shakleesandakan 
#shakleesabah 
#vitaminselamatShaklee


Read more...

IKHTIAR SIHAT DENGAN SET GASTRIK SHAKLEE

on Wednesday, 5 September 2018

IKHTIAR UNTUK SIHAT DENGAN SET GASTRIK SHAKLEE
■♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤■

Pernahkah anda rasa sakit gastrik? Mungkin ya atau mungkin juga anda tidak pasti adakah itu gastrik atau bukan. Mari lihat apakah tanda-tanda gastrik.

Apakah tanda-tanda gastrik?


TANDA GASTRIK

1. Sakit perut pada bahagian atas perut atau abdomen.

2. Rasa senak, berangin atau pedih.

3. Rasa tidak selesa dan kembung.

4. Sendawa berulang kali.

5. Kerap kentut selepas makan.

6. Rasa mual atau loya dan muntah.

7. Berat badan turun (peringkat kronik).

8. Najis berwarna hitam seperti tar dan muntah yang mengandungi darah (peringkat kronik).

9. Hilang selera makan.

10. Berat badan turun (pada peringkat teruk).

ADAKAH RAWATAN UNTUK SAKIT GASTRIK?

Okay, anda boleh sahaja dapatkan rawatan secara moden atau klinikal atau juga secara tradisional.
Namun di sini, saya cadangkan cara dengan pengambilan makanan tambahan / supplement / vitamin semulajadi Shaklee.

3 vitamin untuk sakit gastrik.
1. ESP
2. PEPPERMINT
3. OSTEMATRIX


Tahukah anda, Set Gastrik Shaklee di atas bukan sahaja membantu mengurangkan keradangan akibat gastritis malah mengurangkan tahap keasidan dalam badan dan memberi pelindungan kepada lapisan dalam perut dari terus terhakis oleh asid hidroklorik.

Info tentang Set Gastrik ini ialah: 

Esp membantu meneutralkan keasidan dalam perut kerana ia terdiri dari sumber protein yang tinggi sifat kealkalian. 

Alfalfa bagus untuk singkirkan toksin dan detoks seluruh tubuh.

Ostematrix  sangat membantu mengurangkan keasidan dalam perut dan mengurangkan rasa pedih ulu hati dengan cara meneutralkan asid yang memasuki esofagus. 

Peppermint Ginger Plus dapat membantu mengurangkan masalah sebu, senak perut dan menyingkirkan angin dalam badan. 

Jom tengok testimoni pengguna set gastrik shaklee di bawah ini.


Testimoni 1

Testimoni 2

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik


===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan


dettismuslin.blogspot.com



Read more...

SET IBU BERPANTANG SHAKLEE

on Friday, 25 May 2018

Sedikit info tentang vitamin untuk POSTNATAL atau BERPANTANG. Sangat sesuai kepada ibu-ibu di luar sana yang masih tercari-cari vitamin yang sesuai dan Shaklee tentunya pilihan yang paling bijak untuk anda.

Jom kenali apakah fungsi setiap vitamin. Ni saya kongsikan sedikit ja tau. Kang banyak sangat letih pula mata tu nak membaca.

SET IBU BERPANTANG

ESP (Energizing Soy Protein) : Sumber Protein untuk ibu dan susu ibu. Membuat ibu lebih bertenaga dan membuat susu ibu menjadi lebih pekat.
Vitalea : membentuk sel darah merah (bagi menggantikan yang hilang semasa bersalin)

Vitamin C : Mengelakkan anemia pada ibu dan juga mencegah selesema.Membaiki luka supaya cepat sembuh.

B-Complex : Untuk kesihatan saraf ibu dan mengurangkan stress (mengelakkan meroyan)

Alfafa : Menambah susu badan, merapat dan mengatasi masalah sembelit.

Ostematrix : Mengelakkan sembelit semasa berpantang. 

Omega guard : Sesuai untuk minda bayi(bayi dapat khasiat omega 3 dari ibu jika breastfeeding). Turunkan berat badan selepas bersalin


Set cadangan untuk ibu berpantang

Lihat apa kata pengguna tentang vitamin ni.


Testimoni 1: Set ibu berpantang

Testimoni 2: Set ibu berpantang

Testimoni 3: Set ibu berpantang Shaklee

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik


===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Pengedar Shaklee Sabah, Pengedar Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan


dettismuslin.blogspot.com

Read more...

MANFAAT OSTEMATRIX: SUMBER KALSIUM

on Monday, 9 April 2018

Manfaat ostematrix.

Apakah manfaat yang kita boleh dapat dengan mengamalkan 4 biji ostematrix ni (asas).

SIAPA PERLUKAN OSTEMATRIX? 😍

1. Mereka yang sering lenguh, kebas, sakit pinggang, sakit sendi, gigi/tulang reput

2. Mereka yang sering menghadapi masalah period pain ketika menstruasi, mengalami simptom PMS, untuk penjagaan dalaman wanita

3. Mereka yang sering stress, sakit kepala, migrain, sukar tidur, keletihan

4. Ibu-ibu mengandung yang sering mengalami kekejangan, sembelit

5. Ibu-ibu menyusu, lebih-lebih lagi apabila anak lambat tumbuh gigi

NOTA PENTING: Jika anda alergi bahan tenusu, tak lalu nak minum susu, anda WAJIB dapatkan OsteMatrix untuk memenuhi keperluan kalsium harian!

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

Atau klik link ni

http://www.wasap.my/60198968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com
IG : missdettis
www.dettismuslin.blogspot.my

Kesihatan Itu Kekayaan

WhatsApp saya untuk dapatkan Ostematrix ni ya.πŸ‘Œ


#TWC
#thewinnerscircle #newenrollmentshaklee #newmembershaklee 
#pengedarshaklee #ostematrix #sumberkalsiumterbaik #sembelit #ibuhamil
#ahlishaklee
#bazarpaknil
#dietsihat
#produkkesihatan
#produkkecantikan 
#terapiinstagram
#onlineshoppingmalaysia
#kakishoppingmalaysia
#sayajualvitamin
#igshopmalaysia
#ShakleeEffect #vitaminshaklee
#pengedarshaklee 
#shakleemalaysia #shakleeksabah #shakleesandakan #shakleebeluran #shakleetelupid #shakleekebatu7sandakan
#shakleebatusapisandakan
#readystockshakleesandakan  #vitaminsemulajadi #ostematrix #sumberkalsium #keperluankalsium



Read more...

BERITA BAIK UNTUK SEMUA SID DAN BAKAL JADI AHLI SHAKLEE

on Sunday, 1 April 2018

BERITA BAIK UNTUK SEMUA SID DAN BAKAL JADI AHLI SHAKLEE

FREE DELIVERY MULAI APRIL 2018
● Semenanjung :
Lama : Min rm800 x termasuk gst
Baru : Min RM600 tak termasuk gst

● Sabah Sarawak :
Lama : Min rm1000 x termasuk gst
Baru : Min RM600 tak termasuk gst

● Vivix 2 botol baru dpt FREE postage.
1 botol kena bayar postage.

POSTAGE SHAKLEE MULAI APRIL 2018

Shaklee seragamkan semua postage jadi RM10.60 termasuk GST untukk seluruh Malaysia.

(Skrg semenanjung rm10.60, Sabah Sarawak rm21.20)

SHAKLEE sangat baik hati. Memahami kami yang duduk sabah dan sarawak.

Jangan lepaskan peluang yang Shaklee dah berikan ini ya. Jadilah sebahagian daripada keluarga Shaklee. Saya sedia membantu anda semua.

#TWC
#thewinnerscircle #newenrollmentshaklee


Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com
IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

www.dettismuslin.blogspot.my

Read more...