Tanda-tanda kekurangan vitamin B

on Wednesday, 10 April 2019

Tanda-tanda kekurangan vitamin B

Cuba check lidah kamurang. Ada tak yang nampak pelik2?
1. Alur dan rekah
2. Ulser lidah
3. Lidah yang besar(bengkak)
4. Perubahan pada saiz, warna dan. penampilan lidah
5. Lidah geografi 😂 (ada macam kontur)
6. Lapisan putih yang tebal

Itu tandanya badan kita kekurangan Vitamin B.

Selain dari itu, tanda-tanda di bawah ini juga menunjukan yang tubuh kita kekurangan Vitamin B

1. Kehilangan nafsu makan
2. Emosi mudah berubah, mudah tersinggung, stress hingga depresi
3. Sakit kepala
4. Memori jangka pendek menurun
5. Konsentrasi menurun, fungsi mental berkurang
6. Lemas, mudah lelah, fungsi fizikal menurun
7. Mudah mengalami sakit, imunitas menurun
8. Tubuh mudah mengalami infeksi

Nak dapat kan Vitamin B terbaik di dunia dan ada kajian klinikal yang lengkap dengan 8 jenis Vitamin B dalam satu tablet!  Mari rapat2. Dapatkan vitamin b Complex Shaklee dari saya agen SHAKLEE anda 😍😍

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008
Atau klik 👇
http://www.wasap.my/60198968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

#pengedarshaklee
#shakleemalaysia #shakleeksabah #shakleesandakan #shakleebeluran #shakleetelupid #shakleelahaddatu #shakleeranau #shakleekinabatangan #shakleebatu7sandakan #shakleetenom #shakleetawau #shakleekotabelud
#readystockshakleesandakan
#vitaminsemulajadi

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

dettismuslin.blogspot.com

🚩 Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Sentiasa berunding dengan doktor anda atau penasihat kesihatan profesional sebelum anda mengambil sebarang produk.

#whyshaklee
#jomshaklee
#bcomplexShaklee

Read more...

FRESH LAUNDRY Shaklee: untuk kulit tangan sensitif

"Change your brand, and you will change your life".

Shaklee syarikat nutrisi yg berasaskan ORGANIC. Bukan takat tu, Shaklee bagi BEYOND ORGANIC!

Tengok gambar di bawah ni. Rendaman FRESH LAUNDRY Shaklee VS. Serbuk Pencuci Pakaian Jenama XXX.

Percaya atau tidak, rendaman ni dah 3 tahun Shaklee buat TETAPI utk rendaman FRESH LAUNDRY SHAKLEE, masih bersih elok & paku di dalamnya TIDAK berkarat.

Manakala rendaman serbuk pencuci jenama X tu, masuk 2 minggu dah start karat & tgk lah setelah 3 tahun rendaman. Silap2 reput dah besi paku tu.

Sayangi kesihatan kulit kita sekeluarga dan juga sayangi mesin basuh kita😂.

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008
Atau klik ja link ni 👇 Lebih mudah. Tak payah save nombor bagai.

http://www.wasap.my/60198968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

#pengedarshaklee
#shakleemalaysia #shakleeksabah #shakleesandakan #shakleebeluran #shakleetelupid #shakleelahaddatu #shakleeranau #shakleekinabatangan #shakleebatu7sandakan #shakleetenom #shakleetawau #shakleekotabelud
#readystockshakleesandakan
#vitaminsemulajadi #freshlaundry
#whyshaklee

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

dettismuslin.blogspot.com

Read more...

Apa fungsi kalsium?

on Thursday, 21 March 2019

Salam semua. Jom kenal2 dengan kalsium. Apa best kalsium ni.

Kalsium membantu:

1. Kekalkan tulang yang kuat dan gigi yang sihat

2. Menurunkan risiko Osteoporosis (bone loss) dan patah tulang

3. Membantu masalah sembelit

4. Membantu degupan jantung normal

5. Mengurangkan insomnia (sukar tidur)

6. Bantu metabolisma Zat Besi dalam tubuh

7. Membantu Sistem Saraf, terutamanya dalam penghantaran signal

8. Membantu mengawal berat badan.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga runcit RM61.25
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

#pengedarshaklee
#shakleemalaysia #shakleeksabah #shakleesandakan #shakleebeluran #shakleetelupid #shakleelahaddatu #shakleeranau #shakleekinabatangan #shakleebatu7sandakan #shakleetenom #shakleetawau #shakleekotabelud
#readystockshakleesandakan
#vitaminsemulajadi

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

dettismuslin.blogspot.com

🚩 Testimoni adalah peribadi. Hasil mungkin berbeza bagi setiap individu. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Untuk pengesahan testimoni, sila hubungi pengedar Shaklee anda. Sentiasa berunding dengan doktor anda atau penasihat kesihatan profesional sebelum anda mengambil sebarang produk.

Read more...

Kenapa perlu kita makan Alfalfa?

on Sunday, 10 March 2019

Salam semua pembaca. Saya doakan anda semua sihat sejahtera hendaknya.

Kali ni kita tambah ilmu lagi. Kita belajar tentang Alfalfa.

Kenapa perlu kita makan Alfalfa ni?

Sekarang ni kita banyak makan makanan berasid terutama makanan yang kaya sumber haiwan seperti daging, ikan, telur dan tenusu..kemudian kita sangat susah pula nak makan sumber2 alkali iaitu sayur-sayuran hijau...Itu sebabnya ramai yang muda-muda sudah kena penyakit dan badan pun sakit-sakit!

Jika anda golongan yang malas atau susah makan sayur, saya cadangkan anda mengambil Alfalfa Complex!

ALFALFA COMPLEX adalah tumbuhan yang kaya dengan alkali dan nutrien-nutrien penting!!

Alfalfa Complex Shaklee dihasilkan dari daun alfalfa organik! Sangat bagus untuk kesihatan anda secara keseluruhan 🙂

Mengapa mesti memilih Alfalfa Complex Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008 

Atau klik ja link ni untuk whatsap

http://www.wasap.my/60198968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

#pengedarshaklee
#shakleemalaysia #shakleeksabah #shakleesandakan #shakleebeluran #shakleetelupid #shakleelahaddatu #shakleranau #shakleekinabatangan #shakleebatu7sandakan #shakleetenom #shakleetawau #shakleekotabelud
#readystockshakleesandakan
#vitaminsemulajadi

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.com

Read more...

KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE

Salam sejahtera semua pengunjung blog. Semoga sihat dan gembira selalu. Okayla, kali ni saya nak kongsikan skincare dari Shaklee iaitu YOUTH. Saya nak membawa korang semua mengintai apa keistimewaan YOUTH ni.

Selamat membaca. Selamat berkenalan juga dengan YOUTH SKINCARE.

KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE

❤Bahan Aktif ada dalam semua produk.
Kalau produk skincare lain, bahan aktif hanya ada dalam serum atau produk yang paling mahal dalam regiment tu tetapi dalam Shaklee bahan aktif YOUTH COMPLEX ada dalam SEMUA PRODUK #SKINCARESELAMAT YOUTH SHAKLEE.

TIADA BAHAN KIMIA YANG BAHAYA PADA KULIT
Ada lebih dari 2500 bahan kimia yang bahaya pada kulit, yang boleh menyebabkan pelbagai masalah kesihatan atau penyakit termasuk kanser. Shaklee pastikan tiada satu pun bahan kimia berbahaya ada dalam Youth Skincare ini. 100% bebas paraben.

Macammana Shaklee buat? Shaklee ambil masa 8 tahun untuk mengkaji dan menguji formulasi 100% NATURAL untuk menghasilkan SKINCARE YOUTH SHAKLEE ini.

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

#pengedarshaklee
#shakleemalaysia #shakleeksabah #shakleesandakan #shakleebeluran #shakleetelupid #shakleelahaddatu #shakleranau #shakleekinabatangan #shakleebatu7sandakan #shakleetenom #shakleetawau #shakleekotabelud
#readystockshakleesandakan
#vitaminsemulajadi

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.com

Read more...

Siapa yang memerlukan VITALEA?

on Friday, 8 March 2019

VITALEA,  MULTIVITAMIN & MULTIMINERAL♥

TUA DAH VITALEA SHAKLEE DAH 100 TAHUN LEBIH. 💛

Jom baca apa kelebihan vitalea ni👇

➡️ Penambah Tenaga
➡️ Pelengkap Nutrisi
➡️ Melambat proses penuaan
➡️ Stimulasi metabolism
➡️ Melindungi Organ
➡️ Membantu mencegah penyakit tiroid/beguk
➡️ Untuk preggy mummies (ibu hamil)

VITALEA SANGAT PENTING & FAMOUS SUPPLEMENT disebabkan kelebihannya membantu menaikkan HB.

Siapa yang memerlukan VITALEA?
💋 Pregnant mummies, boleh consume dari awal pregnancy. (Ibu hamil)
💋 Mummies yang anak berderet, cepat letih, kulit tak bermaya, tak cukup tidur dan makan tak terjaga. (untuk tenaga)
💋 Mereka yang ada masalah LOW BLOOD PRESSURE, cepat rasa pitam. (HB low)
💋 Mereka yang mudah rasa letih, stress belajar, takde tenaga akibat kelas/tugasan yang banyak/stress dengan kerja. (untuk tenaga)
Student tersangatlah digalakkan ambil Vitalea sebagai multivitamin dan multimineral

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

#pengedarshaklee
#shakleemalaysia #shakleeksabah #shakleesandakan #shakleebeluran #shakleetelupid #shakleelahaddatu #shakleranau #shakleekinabatangan #shakleebatu7sandakan #shakleetenom #shakleetawau #shakleekotabelud
#readystockshakleesandakan
#vitaminsemulajadi

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.com

Read more...

ANEMIA SEMASA HAMIL

ANEMIA SEMASA HAMIL

Perkara selalu terjadi bila hamil, HB low sampai kena marah dengan misi kan?

Bila kandungan iron kurang dalam badan, sel darah merah berkurangan.

Akibatkan ibu hamil,
+ pucat
+ lesu dan lemau
+ tak bertenga
+ pening dan mual
.
Pastikan jangan skip VITALEA dan B COMPLEX untuk pastikan HB cun sepanjang kehamilan.

Sebaiknya consume full set pregnancy ikot trimester untuk cukupkan keperluan harian ibu hamil ya.

Mengapa mesti memilih Shaklee?

Mendapat Kelulusan KKM

Tiada Kesan Sampingan

Terbukti Berkesan

Terbukti Semulajadi

Terbukti Selamat

Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia, Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

dettismuslin.blogspot.com

Read more...

BAGAIMANA ESP MEMBANTU ANDA BERTENAGA?

on Friday, 1 February 2019

BAGAIMANA ESP MEMBANTU ANDA BERTENAGA? 😱😱😱

1. SUMBER PROTEIN DARI ESP.

Badan kita memang senang letih kalau kita tak ambil protein yang cukup setiap hari.
Protein dapat mebantu kita untuk membaiki & membina kembali tisu2 yang rosak...dan kenapa protein ni dapat bagi tenaga?

Sebab ia mengambil masa untuk dipecahkan di dalam badan, so energy dari protein tu dapat bertahan lama. Sebab tu pengguna ESP selalu kata diorang memang lebih bertenaga.😉

2. KUMPULAN VITAMIN B.

Vitamin B Complex atau kumpulan vitamin B ni sangat penting dalam menukarkan makan kita ke dalam bentuk ATP (tenaga yang digunakan oleh sel2 dalam badan).

Jadi, pentingnya vitamin B ni ialah dia macam pembantu dalam memberi tenaga, sebab tu kita perlukan vitamin B ni dalam kehidupan seharian.

3. KALSIUM

Selalunya calcium ni dikaitkan dengan kesihatan tulang, betul tak? Buttt there ade new study yang stated that a steady state of calcium flow between cells is needed for cells to make energy properly.

Maksudnya pergerakan keluar masuk calcium dalam dan luar sel perlu seimbang dalam pengeluaran tenaga.

Thus, ini membuatkan setiap pengguna ESP memang akan mendapat TENAGA YANG CUKUP untuk kehidupan seharian. Especially yang selalu letih. Keja penat..💪

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Penhantaran ke seluruh Malaysia

pengedar shaklee sabah

pengedar shaklee sandakan

pengedar shaklee telupid

pengedar shaklee beluran

EMAIL : dettis2016@gmail.com

Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

Nikmati penjimatan 15% - 30% dengan Harga Ahli Shaklee. Anda berhak mendapat harga ahli seperti saya.

http://www.wasap.my/60198968008

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1148516

Read more...

Mau mulakan bisnes Shaklee

on Tuesday, 20 November 2018

Mahalkah Mau Start Bisnes Shaklee Ni?

➡️Untuk memulakan bisnes Shaklee, kita hanya perlu daftar dengan agen seperti saya dan bayar RM65 sahaja.

Atau kalau beli barang 200uv, boleh dapat keahlian tu FREE + rebate bonus 5%

Bayaran RM65 tu bukan komisen untuk saya tau. Tiada komisen untuk pendaftaran ahli baru..juga tiada HEAD HUNTING.

Nilai RM65 itu adalah untuk pembelian STARTER KIT yang penuh info produk, syarikat dan bisnes Shaklee.

➡️Murah sangat kan untuk mulakan bisnes Shaklee. Tak sampai seratus pun. Lepas tu, terpulang sama ada kita nak buat ala #dropship atau keluarkan modal sikit untuk buat stok di rumah untuk buat COD.

Tak perlu borong sebanyak-banyak produk sampai penuh bilik.

Biasanya saya akan suggest untuk beli stok based apa yang kita makan. Kita akan lebih confident nak share benda yang kita dah makan sendiri.

➡️Nak buat macam dropship pun boleh. Just ambil order customer dan buat order secara online. Guna handphone ja pun. Zaman sekarang ni budak kecik pun ada phone.  Hah, kemudian tu, Shaklee akan pos direct ke alamat customer kita. Senang kan?

➡️Kelas/training online & offline pun disediakan oleh Shaklee dan juga group.

Shaklee tawarkan 3 C yang best :
➡️ Cash
➡️ Car Bonus
➡️ Convention 5 star termasuklah Umrah

P/S : Jadi ahli bukan bermakna anda wajib menjual/bisnes. Ramai juga yang jadi ahli untuk lock dan beli pada harga agen. Siapa tak nak jimat kan 😄

Tapi kalau satu hari rasa nak tambah pendapatan, Shaklee dah buka peluang luas-luas untuk kita berbisnes. Jangan risau jual barang yang sama. Pasti ada rezeki yang Tuhan dah sediakan untuk kita. Tinggal lagi kita usaha ke arah itu.
Demand untuk kesihatan dan kecantikan sentiasa tinggi. Jadi, tak perlu risau. Yakin pasti ada yang mau.

Nak sertai team saya? Nak start bisnes? Atau nak join ahli untuk makan sendiri je tapi dapat harga agen?

Whatsapp saya direct ya ☺️
www.wassap.my/60198968008

#agenshaklee
#pengedarShaklee
#sayajualVitamin

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com?

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.com

Read more...

Kenapa perlu ambil zinc: Testimoni rambut gugur

on Sunday, 28 October 2018

Salam semua. Kali ni kita mengenal satu lagi vitamin yang ada dalam Shaklee. Vitamin dengan formulasi baru kerana sebelum ini sudah dihasilkan dan telah dijual di seluruh dunia.

Dulu namanya zinc complex ada alfalfa. Ini menyebabkan orang yang ada SLE tidak boleh makan tetapi dengan formulasi baru ini fungsinya masih sama cuma zinc plus ni semua orang boleh makan berbanding zinc yang lama.

Mari kita kenal-kenal dulu dengan zink.
Apa itu zink?
Kenapa zink sangat penting?

Penyokong Metabolik Semulajadi 

Zink adalah mineral surih yang dijumpai hampir di dalam setiap sel badan dan komponen di dalam lebih daripada 200 enzim. Sebagai sebahagian daripada tindak balas enzim, zink terlibat dalam pelbagai aktiviti biokimia termasuk pencernaan protein, metabolisme asid amino, penghasilan tenaga, metabolisme tulang, penggunaan vitamin A dan penghasilan hormon.

Zink sangat penting dalam mengekalkan fungsi badan yang betul, menyokong pertumbuhan sel untuk rambut, kuku, kulit yang sihat mempromosikan kesihatan tubuh.

Shaklee ada vitamin yang kaya dengan zink. ZINC PLUS.

Boleh dapatkan dari saya agen shaklee yang sah.

 

 Zinc Plus: Vitamin dengan formulasi baru
Apa istimewanya Shaklee ni?

Testimoni: Rambut mula tumbuh 

Testimoni: Mengurangkan rambut gugur

Mengapa mesti memilih Zinc Plus Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008 
Atau klik ja link ni untuk whatsap

http://www.wasap.my/60198968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.com

Read more...