PERFORMANCE DRINK MINUMAN KEKAL BERTENAGA SESUAI UNTUK: AHLI SUKAN, IBU HAMPIR BERSALIN, BERPUASA DAN SEBAGAI MINUMAN HARIAN

on Monday, 21 November 2016

Salam sejahtera kepada semua pembaca. Semoga pembaca semua dalam keadaan happy dan kesihatan yang baik. Kalau tak sihat, kenala makan ubatkan..tapi seelok-eloknya kita mencegah penyakit. Betul kan kawan-kawan.

Okeyla..kali ni saya mau kongsikan cerita pagi kemarin. Sandakan City Half Marathon tapi saya join yang 10km bukannnya 21km. Dipanjangkan usia dan sihat, tahun depan mau cuba pula jarak yang lebih jauh. Satu kepuasan tu tau. Siapa-siapa runner mesti sependapat dengan saya dan yang bukan runner pun mesti ada yang sokong kan.hehe..

Ni dia minuman saya sepanjang run kemarin.

PERFORMANCE DRINK.

Minuman performance drink ni sangat sesuai kepada yang bersukan, berpuasa, yang hampir mau bersalin(perlu banyak tenaga kan - yang ibu-ibu mesti tau) juga untuk minuman harian kerana dapat membantu mengekalkan bendalir dalam badan.

Saya minum PD, memang rasa bertenaga. Dah 4 kali run punya event, memang PD ni terbaik dan tak pernah tinggal. Sambil-sambil lari, boleh juga minum untuk tenaga. Best tau. Air yang penganjur sediakan di check point langsung tak minum bukan sombong tau tapi PD ni saya akui lebih buat saya bertenaga. Cubalah hari ni.

Terima kasih atas kunjungan rakan pembaca. Saya doakan kesihatan kita bersama.

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

Mahu dapatkan Performance Drink Shaklee dengan konsultasi PERCUMA?

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 0198968008
EMAIL: dettis2016@gmail.com
FB: dettis muslin
IG: MISSDETTIS

http://dettismuslin.blogspot.my

Kesihatan Itu Kekayaan

#performanceDrinkShaklee
#minumankesihatanShaklee
#minumanbertenagashaklee

Boleh pos ke seluruh Malaysia

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sandakan, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

0 comments:

Post a Comment