PENGEDAR SHAKLEE: READYSTOCK VITAMIN DI SANDAKAN

on Wednesday, 19 April 2017

Order minggu lepas dengan mak tok master Nor Wina..terima kasih tolong piut di Sandakan ambil order. Branch KK hari tu da habis. Ostematrix May nanti baru ada ya tapi jangan risau saya ada #readystock ni. Jadi orang-orang Sandakan tak perlu ke branch Kota Kinabalu. Saya ada stok di Sandakan.

Em..saya juga beli 1 lagi buku nutrisi. Penting ni untuk consult customer. Kita bagi cadangan pun berpandukan buku ni. Kira panduanla agar dapat bagi cadangan vitamin yang sesuai dengan masalah kesihatan.

Nah, Erica Chan tadi buku nutrisi saya yang lama da pinjam tu. Jemput tambah ilmu.

Terima kasih mak tok, 3 buah buku PERCUMA ni. Berguna sangat.

Okaylah, saya mau bagitau sikit tentang garlic dan ostematrix.

Garlic ni macam antibiotik. Yang ada masalah misalnya alergik boleh amalkan vitamin ni.

Ostematrix pula akan bagi anda keperluan kalsium. Wanita hamil, wanita dah berusia, lelaki dewasa juga perlukan kalsium tau.

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

#ostematrix
#garlic
#shootingstarsteam
#shakleebeautyconsultant
#shakleehealthyconsultant

1 comments:

Emelda George said...

Senang kalau ada stock kan. Semua kerja jadi senang, customer happy, SID pun happy...

Post a Comment