Testimoni luka pesakit kencing manis sembuh cepat dengan Vivix

on Monday, 22 May 2017

Salam sejahtera semua. Apa khabar? Saya doakan semua pengunjung blog saya diberikan kesihatan yang baik. Bertambah lagi rezeki ya..jadi bolehlah mai beli supplement kan..tapi tak payah tunggu duit berkepuk baru nak makan supplemen tau. Kita kena ingat, kalau badan sihat senang hatilah kita mau bekerja. Betul kan? Siapa setuju? Sila senyum lebar.hehe..tapi kalau selalu sakit, semangat mau keja pun kadang boleh down kan.

Ni saya mau kongsikan pada pembaca tentang keistimewaan Vivix. Sebenarnya, dalam entri saya sebelum ni pun banyak dah bagitau. Testimoni vivix lah..apa manfaat vivix lah..kanser dan vivix lah..

Testimoni vivix kali ni adalah dari group winners network..group kami sendiri yang diketuai oleh leader kami Master Wina. Ahli group berkenaan telah setuju testimoni pesakit kencing manis yang dah dipotong jari 1 (jari yang paling kecil) dikongsikan agar lebih ramai di luar sana mendapat manfaat dan kesembuhan.

Testimoni pesakit kencing manis.
Satu jari dah dipotong. Lihat gambar sebelum dan selepas.
Gambar sebelum adalah pada bulan Febuari.
Gambar selepas adalah pada bulan Mei.
Banyak perubahan kan.

Doktor kata ambil masa setahun untuk dapat berjalan tapi dengan kuasa Tuhan juga dan ikhtiar amalkan minum vivix ni, beliau bukan ja mampu berjalan tetapi dah mampu untuk memandu dalam tempoh masa 3 bulan. Syukur dengan izin Tuhan juga pak cik ni sembuh. Ikhtiarkan dahulu selebihnya serahkan kepada Yang Maha Kuasa.

Kalau ada ahli keluarga, saudara mara atau kawan-kawan yang ada masalah gout + kencing manis, saya syorkan ambil vivix sebagai ikhtiar untuk sembuh.

Boleh juga lihat testimoni pesakit kencing manis ( diabetes ) pada link di bawah ini. Juga testimoni dalam group winners network.

http://dettismuslin.blogspot.com/2016/04/testimoni-pesakit-diabetes-masalah.html

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik
***Halal
***Ada landmark study

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pengedar Shaklee Beluran
Pengedar Shaklee Sandakan
Pengedar Shaklee Sabah, Sarawak
Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

#shootingstarsteam
#shakleeeffect
#testimonivivix
#testimonipesakitdiabetesdenganvivix
#testimonigoutdandiabetes
#readystocksandakan
#shakleemalaysia

4 comments:

Norwina Mohd Hadin said...

Wow testimoni vivix untuk kencing manis sangat membantu

Emelda George said...

Syukur diberi kesembuhan. Ikhtiar selagi mampu...

Ivyn Shavynna Martine said...

Vivix memang terbaik ibu saya yang mengalami luka tekanan bahagian punggung,kini telah sembuh sepenuhnya..

Chris L.M said...

Syukur..asbab vivix pakcik ne dpt kesembuhan

Post a Comment