VITAMIN UNTUK SAKIT GASTRIK

on Friday, 2 June 2017

Hi semua..salam sejahtera. Apa khabar? Ni nak tanya..adakah kawan-kawan di luar sana yang ada masalah gastrik? Terlalu bergantung kepada ubat-ubatan?

Apa kata ikhtiarkan pula dengan vitamin Shaklee ni. Tak salah mencuba kan. Saya pun ada gastrik juga. Mak saya pun ada juga. Pendek kata 1 family saya ada gastrik. Bezanya teruk atau tak ja. Mak saya minum vivix dan carotomax sebab ada masalah mata tapi mak kata kesihatannya makin baik. Gastrik tak lagi teruk macam sebelum ni. Sampai ada appointment dengan pakar. Mau kena teropong dalam perut tau..tapi mama tidak mau p. Syukurla konsisten vivix, kesihatan mak dah makin baik. Saya hanya dapat taip apa yang mama bagitau. Tak dapat screenshot pasal mama tiada whatsapp. Main kol ja kalau mama.

..tapi kawan-kawan boleh lihat testimoni yang saya sertakan. Testimoni pesakit gastrik yang gunakan vitamin shaklee/ set Shaklee.

...tapi kali ni saya cadangkan set gastrik ni..nak vivix pun boleh. Ikut pada budget anda.

Set gastrik yang saya cadangkan adalah:

ESP
PEPPERMINT
OSTEMATRIX

Fungsi setiapnya ada dalam gambar. Semoga perkongsian saya ni dapat membantu anda semua.

Jika mau dapatkan vitamin ni, jangan segan2 sms atau whatsapp saya ja.

0198968008 (Dettis)
Rakan kesihatan anda

Konsultasi percuma.

#shootingstarsteam
#shakleeeffect
#shakleeselamat
#perundingkesihatanShaklee
#setgastrik
#setgastrikshaklee
#readystockShaklee

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

*supplement Shaklee ni cuma sebagai IKHTIAR, alat ikhtiar untuk sihat'*.

*Shaklee ini bukan UBAT yang bertujuan untuk MENYEMBUHKAN, MERAWAT, MENDIAGNOS penyakit TETAPI berfungsi sebagai SUPPLEMENT ATAU MAKANAN TAMBAHAN UNTUK MENYALURKAN NUTRISI UNTUK KESIHATAN yang lebih baik*

3 comments:

Ivyn Shavynna Martine said...

Love Shaklee... no more Gastric...😘😘

Ivyn Shavynna Martine said...

Love Shaklee... no more Gastric...😘😘

Dettis Muslin said...

Best kan vitamin ni. Peppermint tu saya bawa simpan dlm handbg

Post a Comment