PERFORMANCE DRINK: MEMBERI TENAGA, SEMASA BERPUASA / BULAN RAMADHAN DAN BAIK UNTUK IBU YANG HAMPIR NAK BERSALIN.

on Tuesday, 20 September 2016

PERFORMANCE DRINK: MEMBERI TENAGA DAN BAIK UNTUK IBU YANG HAMPIR NAK BERSALIN ?
===========================================
Ibu sedang menantikan kelahiran? Berdebar dan risau tiada tenaga mahu bersalin? Anda patut cuba performance drink...Memberi tenaga yang berpanjangan kepada anda sepanjang proses kelahiran!

Khasiat dan kebaikan Performance Drink

1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.

2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
4. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

5. Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.

6. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Kanak-kanak demam pun elok ambil ini sebab biasanya kanak-kanak apabila sudah demam maka tak berselera untuk makan dan minum. Ia boleh tolong mencegah dehydration tu.

Hubungi saya.
Pm@wasapp 0198968008
Rakan kesihatan anda

COD kawasan Sandakan (bandar maju, bandar kim fung, bandar indah, bandar prima, bandar megah, bandar labuk, taman sejati, batu 7, batu sapi)
Penghantaran ke seluruh Malaysia (Sabah, Sarawak, Semenanjung Malaysia)

#ShootingStarsTeam
#shakleebeluran
#shakleesandakan
#shakleesabah
#shakleeMalaysia
#PerformanceDrink
#VitaminUntukCergas
#VitaminKesihatanTerbaik

0 comments:

Post a Comment