3 FUNGSI VITAMIN E UNTUK LELAKI GAGAH

on Sunday, 12 March 2017

Vitamin E untuk kesuburan lelaki

Tengah masak lauk tengahari kelmarin, ada dapat panggilan dari anak Shaklee saya Ivyn Shavynna Martine. Mau ingatkan untuk hantar vitamin E. Ada customer katanya. Sepatutnya hari sebelumnya dah hantar tapi cuaca macam mau hujan ja. Eh bukan lagi mau hujan tapi dah hujan pun..jadi, tak jadilah hantar.

Customer ni order untuk kesuburan lelaki. Ya, vitamin E memang bagus untuk kesuburan lelaki.

Tiga (3) Fungsi Vitamin E ialah
• Meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma
• Membantu masalah mati pucuk
• Meningkatkan libido (sex desire) atau dalam bahasa lebih mudah keinginan seks

Tak salah ikhtiar kan kawan-kawan. Yang si suami mestilah berikhtiar tapi pastikan dapatkan supplement yang SELAMAT. Nanti mau subur, buruk pula jadinya.

P/S Untuk kesan lebih baik, pengambilan asid folic perlu buat si suami. Jangan kata perempuan ja perlu tau. Ni doktor yang kata dalam group #shootingstarsteam kami (lihat dalam gambar)

Saya syorkan kepada anda yang ada masalah kesuburan, untuk amalkan Vitamin Shaklee.

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pos ke seluruh Malaysia (Sabah, Sarawak, Semenanjung Malaysia)

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

#vitaminE
#shakleeeffect
#vitaminEShaklee

3 comments:

Suhaily ahmad juffri said...

Lelaki pun perlukan vitamin untuk kekal sihat 👍

Yati Adam said...

Beri vit terbaik kpd family lelaki anda.

Chris L.M said...

Bukan tu shja bit e ne bkn shja utk kelelakian..tp bole bt kulit suami halus..bila sentuh kulit dia..hati pn ikut damai hehe

Post a Comment