Vitamin, skincare dan shampoo pilihan saya

on Wednesday, 22 March 2017

Akhirnya multi stack despenser dibawa travel. Mudah angkut vitamin-vitamin saya ni. Tak perlulah angkut dengan botol-botol sekali. Dapatlah kurangkan 'space' bag. Yeah.

Angkut vitamin C, GLA, omega, lecithin, vitalea, b complex, ostematrix dan peppermint.
Vivix tiada bawa sama travel kali ni. Nutriferon pula terlupa mau bawa. Haiya..ingat mau bawa bagi kawan a.k.a anak saya ni kurang sihat. Demam dan batuk. Ada ruam banyak seluruh badan. Nutriferon ni memang sesuailah. Tak apalah bagi dia vitalea ja. B complex dan vitamin C dia dah makan.

Mencegah lebih baik dari mengubati. ***multi stack despenser takda jual dah ye..

Ni mau kongsikan juga selain vitamin, skincare Nutriwhite juga wajib dibawa. Jalan-jalan di Kuching ni, kena juga jaga kulit muka kan. Nanti buka sekolah, merah2, terbakar pula muka. Nanti murid sekolah hairan napa cikgu dia ni macam udang masak. Jadi kan..baik jika ada protection dan penjagaan kulit wajah dengan Nutriwhite.

Walaupun stay hotel, ada shampoo. Saya tak mau guna tu sebab akan jadi kepala berkelemumur. So, saya kena bawa set ProSante. Untuk kelemumur dan gugur rambut. Best tau. Cubalah.

Lihat testimoni pengguna vitamin dan Nutriwhite dalam gambar.

Mengapa mesti memilih Shaklee?
Mendapat Kelulusan KKM
Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
Harga Mampu Milik

Sebab itulah saya memilih Shaklee. Vitamin, skincare dan penjagaan rambut semuanya adalah dari Shaklee. Anda pula bagaimana? Info lanjut dan tempahan hubungi nombor di bawah.

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.m

#vitaminShaklee
#travelbawavitamin
#ShakleeHealthyConsultant
#ShakleeBeautyConsultant
#shakleeeffect

2 comments:

Chris L.M said...

Nak cuba ProSante urk kawal rambut gugur selepas pantang nanti. Anak pertama dulu makan vitamin shja..dan mmg membantu masalah rambut gugur. Selain tu badan sihat2 shja

mariam kassim said...

Produk shaklee memang terbaik....

Post a Comment