Kelebihan Water Pitcher

on Saturday, 16 April 2016

Jom tukar filter Water Pitcher !!!! Senang ja kerja tapis air d rumah skrg ni. Jimat pon jimat..tak perlu pakai tenaga elektrik pon tau!!! Get Clean® Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99% plumbum!

Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.

Air dan bumi yang lebih bersih dan lebih sihat.

Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!

Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!

Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.

Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula
Pilihan Bijak!

Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap.

Isitimewanya Jag Penapis Air Shaklee ni:-
-----------------------------------------------------
↔Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis
↔TIDAK memerlukan kuasa elektrik
↔Ringan dan mudah dibawa
↔Menjimatkan kos

Saya dah ada SATU di rumah(dlm gambar). Walaupun ada penapis jenama XX d rumah yg guna letrik ni(da beli lama) tapi air tapisan water pitcher lebih lembut&enak.Buka paip dan tadah jag.Tunggu kejap, air da boleh minum.Saya akan isi dlm botol tupperware pink tu memandangkan saya amalkan vitamin shaklee.Kena minum air byk.Masalah blackout&tak dpt minum air dr penapis x mslh lagi.Water Pitcher kan ado.hehe..

Nak order?
Sms/watsap 0198968008
Rakan kesihatan anda
http://dettismuslin.blogspot.my

0 comments:

Post a Comment