TESTIMONI: Vivix untuk kulit cantik dan kurangkan berat badan

on Thursday, 7 April 2016

Fungsi Resveratol dalam mengurangkan berat badan :

1.Resveratrol menaikkan metabolisma badan. Makin tinggi metabolisme makin banyak kalori akan dibakar seterusnya proses pembakaran lemak lebih cepat berlaku dari biasa.

2.Resveratrol menghalang pengumpulan lemak dan memusnahkan deposit lemak dalam badan dan lemak-lemak ini akan digunakan sebagai tenaga. Cara ini sangat berkesan dan selamat dalam penurunan berat badan kerana lemak-lemak tulen yang akan dibuang manakala jisim otot serta tisu-tisu penting yang lain masih dikekalkan.

3.Resveratrol menghalang kenaikan paras hormon estrogen supaya lemak-lemak tidak disimpan. Hormon estrogen ini sebenarnya yang menyebabkan lebih banyak lemak disimpan di dalam badan. Apabila hormon estrogen ini dikurangkan, tubuh akan berhenti menyimpan lemak dan lebih banyak otot akan dibina.

Sebab itulah vivix ni dapat mengurangkan berat badan seterusnya jadi kurus cantik gitu. Kalau konsisten amalkan vivix, kulit pun jadi cantik. Awet muda..

Jadi apa tunggu lagi? Bulan ni ada promo tau. Beli 2 botol vivix layak pembelian mug exclusive dari Shaklee. Dapat apa lagi? Anda akan dapat keahlian PERCUMA dan rebat tunai. Memang tak rugilah.


Lihat gambar di bawah. Testimoni pengguna vivix untuk kurus dan kulit cantik.

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik


===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia


EMAIL : dettis2016@gmail.com

Kesihatan Itu Kekayaan


http://dettismuslin.blogspot.my


1 comments:

Emelda George said...

Vivix bantu saya sebelum dan selepas melahirkan anak. Hebat!!!

Post a Comment